Sunday, December 16, 2007

Petua Kurus Badan Cara Mudah
Antara Petua Kurus Badan Tips Menguruskan Badan Cara Mudah Adalah seprti Berikut;
  1. Minum banyak sekali air sepanjang hari.
  2. Minum minima 8 gelas air
  3. Dan tidak lupa minum air pagi hari, saat anda bangun.Sebenarnya ini adalah salah satu petua kurus badan yang berat yang paling laju menurut dieticians.
  4. Makan makanan organik untuk sarapan seperti apel, pisang, polos yogurt, tomat, wortel, lada, madu mentah, semacamnya.
  5. Berjalan Kaki, naik tangga, tinggalkan lif, dan juga mengamalkan sejam sehari exersice.T
  6. inggalkan minuman soda

-----Tips ini Akan memungkinkan anda kehilangan sekitar 16 lbs per tahun. ianya adalah antara cara menguruskan badan yang mudah dan berkesan

The above are some of the simple technique that can be practice and to lose weight fast and easy.

E-Buku ini adalah kompilasi teknik-teknik dan cara cara menguruskan badan termudah, berdasarkan maklumat dan juga publication (terbitan) di internet yang memaparkan rahsia, teknik dan juga petua terkini berkenaan dengan tata cara menguruskan badan. Anda tidak perlu membeli ubatan, pill atau mendaftar dengan skim atau kurusus menguruskan badan pada kadar yang mahal. Dengan mengikuti petua yang mudah dan juga teknik yang mudah anda dapat mengurangkan berat badan anda!
Cara pemakanan yang mudah di mulai dengan pemakanan yang seimbang, pengambilan air yang mencukupi dan juga teknik seperti balutan tanah liat yang mudah, anda berpeluang mengurangkan berat badan anda dan juag menurunkan berat badan anda secara semulajadi.
Sekiranya anda mengikuti petua yang di paparkan dan telah terbukti berkesan di arena penurunan berat badan di abad 21 ini, anda bukan sahaja akan berjaya mengubah keterampilan diri anda malah anda juga untuk menjalani kehidupan yang lebih ceria!
Maklumat dan data berkeanaan dengan cara menguruskan badan bukanlah suatu rahsia lagi tetapi anda perlulah rajin mencari dan membaca. Kompilasi ini memudahkan anda mendapatkan maklumat kerana ianya mengumpul dan mendedahkan kepada anda berkenaan dengan fakta dan teknik terkini dialam pemakanan dan juga alam penurunan berat badan.
Sekiranya anda telah mengambil pill dan juga pelbagai bentukproduk herba tanpa mendapat kesan yang sepatutnya, maka buku ini mendedahkan produk dan juga teknik di bidang pemakanan dan juga penurunan berat badan yang lebih kepda gimmik pemasaran dan membazirkan masa dan kewangan anda.
Kompilasi ini juga membekalkan pautan atau link berkenaan dengan obesity atau laman web kerajaan dan juga badan bukan kerajaan di peringkat global.
Cara mudah dan teknik pemakanan sihat mampu mengubah bentuk dan berat badan anda! jangan membuang masa , tetapi legkapi diri anda dengan fakta dan kajian terkini, anda mampu kelihatan kurus dan cantik di dalam beberapa bulan dan menjimatkan kewangan anda!
Kompilasi diet dan slim termudah 2008 hanyalah pada kadar RM 10.00 sahaja dapatkan untuk perubahan dri anda!

http://www.diet.com/tracking/index.php?id=1602No comments: